De sterren van de hemel

 

Op een dag in het dorpje Zaler waren er een paar kinderen aan het buiten spelen. Opeens waren er een paar kinderen verdwenen.

De rest van de kinderen schrokken heel erg omdat dit nog nooit eerder was gebeurd. Even later gingen alle kinderen naar de verdwenen kinderen zoeken. Het werd al heel erg donker dus de kinderen besloten om morgen verder te gaan met het zoeken. Ze gingen nu naar huis, omdat hun ouders anders bezorgd werden. En van de kinderen ging ook nog naar de ouders van de verdwenen kinderen om het verhaal te vertellen. Toen alle ouders van de verdwenen kinderen het verhaal gehoord hadden gingen de ouders van alle kinderen hun kind zoeken. Een paar uur later had een van de ouders hun kind en de rest van de kinderen gevonden, dus de ouders die de kinderen had gevonden riepen naar de andere ouders die aan het zoeken waren. Alle ouders kwamen van alle kanten gerend. Later stond iedereen bij elkaar en de ouders die de kinderen gevonden hadden wezen omhoog.

Daar zaten alle kinderen op verschillende sterren. Later hebben alle ouders hun kinderen van de sterren afgekregen. Alle ouders hebben aan hun kinderen gevraagd hoe ze daar terecht zijn gekomen maar de kinderen wisten het niet.

 

Geschreven door: ayse